Söderbergföretagen förvärvar ProVia Vägmärkning AB

Postad 2014-04-01

Till våra kunder och övriga samarbetspartners.

 

 

Som kund är du mycket viktig för oss och vi sätter stort värde på vårt samarbete. För att säkerställa fortsatt utveckling av ProVia har vi valt att sälja vår verksamhet till Söderbergföretagen.

Söderbergföretagen har en klar och tydlig strategi att satsa inom infrastruktur och är en långsiktig finansiellt stark ägare. För dig som kund kommer förändringen inte att innebära något på kort sikt, du har kvar kontaktpersoner och kommer att fortsätta få den service du är van vid. På mellan och längre sikt så ser vi spännande möjligheter med vårt nya systerföretag AB Blinkfyrar att kunna stärka vårt erbjudande på marknaden.

Stefan Eriksson stannar kvar i bolaget för att fortsätta serva kunder och driva utvecklingen framåt, samtidigt passar Mikael Göransson på att kliva av från verksamheten då han väljer att inrikta sig på andra saker i livet efter 30 år i branschen.

Vi har nyligen stärkt vår sälj organisation med Monica Persson i norr och Fredrik Jansson på vår  hemmamarknad, så vi känner oss rustade att möta era krav. Vi fortsätter att lägga fokus på vårt sortiment och att hålla en hög servicegrad och laddar för årets högsäsong.

Vi har en lång historik i branschen och vill med denna förändring trygga ProVia för lång tid framöver. Vi ser framemot att:

  • fortsätta ge er den bästa service.
  • erbjuda ett attraktivt produktsortiment.
  • säkra vår fortsatta konkurrenskraft tack vara vår nya position i en stark koncern med fokus på tillväxt och långsiktighet.

ProVia Vägmärkning AB kommer inte att ha kvar några ägarband i ProVia Entreprenad AB eller Reklambutiken AB, däremot kommer vi att fortsätta med samarbetet.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Vi vill gärna berätta mera om vår nya situation och våra nya ägare.

Bästa hälsningar,

 

Stefan Eriksson, ProVia

Per Gullstrand, VD Söderbergföretagen