Om oss

Vår affärsidé bygger på genuin kunskap

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Vi för idag ett mycket brett sortiment av produkter för dessa ändamål. AB ProVia är grundat 1971, därmed ett av de äldsta i branschen. AB ProVia representerar sedan 1987 ett av Europas ledande företag inom trafiksäkerhetsprodukter, Horizont-Klemmfix i form av Generalagent.

Vårt huvudkontor ligger i Skoghall i Hammarö kommun där vi har lager och tillverkning. Vi finns även representerade i Luleå, Gävle, Göteborg, Stockholm och ett antal andra orter i Sverige.

I Skoghall har vi egen tillverkning av vägmärken, tilläggstavlor, vägvisare, avstängningsmaterial m.m. Detta göra oss flexibla, oberoende och det ger möjligheter till snabb leverans, även av specialskyltar.

s4