ProVia sponsor till Cancergolfen 2023

ProVia sponsor till Cancergolfen 2023

Vi är otroligt tacksamma och glada över att kunna arrangera detta evenemang som inte bara främjar gemenskap och sportslighet, utan som också spelar en avgörande roll i kampen mot cancer. Vi vill rikta ett djupt och uppriktigt tack till våra generösa sponsorer och samarbetspartners som genom sina insatser och engagemang gör det möjligt för oss att kämpa för en viktig sak - att rädda liv och göra en verklig skillnad i samhället.

Huvudsponsorn för Cancer Golfen 2023 är ingen annan än Oleary´s Karlstad, som har stått med oss i 2år och visat enastående stöd för vår strävan att bekämpa cancer. Deras engagemang och bidrag är en kraftfull påminnelse om den positiva kraften i samarbete mellan näringslivet och välgörenhet. Genom att vara huvudsponsor för eventet visar Oleary´s Karlstad sitt starka samhällsansvar och sitt engagemang för att förbättra människors liv.

Återigen, ett stort tack till våra sponsorer, företag och deltagare som står enade i kampen mot cancer. Era insatser räddar liv och ger hopp till dem som påverkas av denna sjukdom. Tillsammans fortsätter vi att göra en verklig skillnad och skapa en ljusare framtid för alla. Välkomna till Cancer Golfen 2023 - tillsammans för en god sak!