Stolt Partner till Ung Företagsamhet i Värmland

Stolt Partner till Ung Företagsamhet i Värmland

ProVia sponsor till Cancergolfen 2023 Läsning Stolt Partner till Ung Företagsamhet i Värmland 2 minuter Nästa Pollar mässa i Malmö

Vi på Provia är glada och stolta över att vara en stark partner till Ung Företagsamhet i Värmland. Det är med spänning och entusiasm vi ser fram emot årets UF-säsong och alla de unga innovatörerna som kommer att driva sina egna företag i regionen. Det känns som om framtiden är full av möjligheter när vi tänker på de nästan 1100 elever som deltog på gårdagens inspirerande kickoff-event.

Ung Företagsamhet är en organisation som verkligen gör skillnad genom att främja entreprenörskap och affärsutveckling bland unga människor. Att vara en del av detta fantastiska initiativ ger oss möjlighet att stötta och vägleda de unga talangerna i Värmland, och det är en ära för oss.

Kickoff-eventet var en verklig energiboost. De unga deltagarna utstrålade entusiasm och kreativitet, och det var inspirerande att höra om deras affärsidéer och innovationer. Vi är redo att följa och stödja alla de UF-företag som kommer att växa och blomstra under det kommande året. Tillsammans med Ung Företagsamhet i Värmland strävar vi efter att uppmuntra och inspirera dessa unga företagsledare att uppnå sin fulla potential och forma en framgångsrik framtid.

Samarbetet mellan Provia och Ung Företagsamhet i Värmland är ett bevis på vår övertygelse om att ungdomarna är vår framtid. Vi är fast beslutna att stödja och hjälpa dem på sin resa mot att bli framgångsrika entreprenörer och affärsledare. Tillsammans kommer vi att skapa en ljusare och mer innovativ framtid för Värmland.

Vi ser fram emot att dela denna spännande resa med er och håller er uppdaterade om alla de fantastiska projekt som kommer att växa fram från UF-företagen i Värmland. Tack för att ni följer med oss på denna spännande resa tillsammans med Ung Företagsamhet i Värmland!"**

Har du några tankar eller idéer om hur vi kan stödja och inspirera de unga företagsledarna i Värmland? Dela gärna dina tankar och idéer i kommentarerna nedan!